Over ons

Ons bedrijf

Exterieur Care Nederland, een jong dynamisch bedrijf dat in meerdere takken van reiniging gespecialiseerd is. Het bedrijf dat begon met het reinigen van zonnepanelen is nu uitgegroeid tot een bedrijf dat voor u klaar staat om uw gehele pand/woning te reinigen. Ons enthousiaste team bestaat uit een klein groepje van drie collega’s met ruime ervaring. De termen discipline en kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat we een zeer tevreden klantenkring hebben mogen creëren.

Benieuwd naar onze denkwijze

Visie & Missie

Reinigingsmiddelen & Apparatuur

Exterieur Care Nederland werkt met hoogwaardig en professionele apparatuur . Onze apparatuur zorgt ervoor dat wij onze projecten zonder schade van een glanzende en grondige reinigingsbeurt kunnen voorzien. Wij hechten grote waarden aan het milieu, daarom werken wij met de milieuvriendelijkste en duurzaamste producten en materialen op de markt. 

Uitstekende resultaten

Portfolio

Boreco B.V.

Flevo Holding

Handelsbanken
Apeldoorn

Oranje Furniture Care B.V.

Onze passie

‘’Werk is geen werk wanneer het je passie is!’’

Wij maken van ons werk onze passie. Elke dag rijden wij met een volle dosis energie om onze nieuwe uitdaging aan te gaan en om onze klanten te kunnen voorzien van een stralende reinigingsbeurt. Een grondige reinigingsbeurt zult u niet alleen op het oog merken. Een reinigingsbeurt voorkomt lekkages en/of schade aan uw woning/bedrijfspand. Ook verlengt het de levensduur en scheelt het u in kosten.