Keep it clean!

Houtwerk reiniging

Alles in en rondom het huis heeft natuurlijk onderhoud nodig, zo ook het houtwerk rondom het huis. Het is ook belangrijk dat er regelmatig houtwerk reiniging plaats vindt. Wanneer het er echt vies uit ziet moet je hier meteen iemand voor bellen. Je kunt het natuurlijk ook zelf gaan doen, maar dit is niet makkelijk. Zo zou je bijvoorbeeld een ladder op moeten klimmen en dan in de hoogte het hout schoon moeten maken. De gevaren hoeven natuurlijk niet benoemd te worden.

Daarom kunnen wij van Exterieur Care Nederland je hierbij helpen. Wij zorgen er namelijk voor dat al het houtwerk grondig wordt gereinigd. Denk hierbij aan alle kozijnen, maar ook eventueel een dakkapel. Het onderhoud van dit soort onderdelen is cruciaal voor de levensduur. Zo heb je er namelijk ook langer plezier van en ziet het er allemaal ook weer super strak uit.

Exterieur Care Nederland

Hoe wordt het schoongemaakt?

Levensduur

Je wilt natuurlijk ook dat je zo lang mogelijk van het houtwerk rondom je huis kunt genieten. Wanneer je de hout reiniging laat doen door Exterieur Care Nederland  zal je zien dat de levensduur van het houtwerk aanzienlijk wordt verlengd. Dat is natuurlijk een uitstekende reden buiten het feit dat het er natuurlijk ook een stuk netter uitziet. Wanneer je het houtwerk laat reinigen kunnen wij ook meteen de ramen meenemen. Hetzelfde geldt voor dakgoten leegmaken en eventueel het dak reinigen. Wij zijn van alle markten thuis en gaan geen uitdaging uit de weg. Het is wel fijn dat dit van te voren wordt gecommuniceerd zodat wij hier op voorbereid zijn en je op de beste manier kunnen helpen.

Houtwerk onvermijdelijk vies

Dat het houtwerk vies wordt is helaas niks aan te doen, dit komt namelijk vaak door het weer. Wanneer het bijvoorbeeld aan het regenen is komt al het regenwater er op en dat zal het dan vuil maken. Verder kan stuifmeel ook een grote rol spelen, maar alles kan probleemloos worden schoongemaakt.

Kunnen wij wat voor jou betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!